Brasils beste er ukjent for de fleste

Da Café Pelé solgte sin innenlands distribusjon og produksjon av tradisjonell kaffe og hele bønner, til verdens største kaffeselskap som ønsket større markedsandeler i Brasil, da ble vi nødt til å se oss om etter et produkt som kunne gjøre utvalget komplett. Å følge opp Café Pelé’s kvalitet på hele kaffebønner, det er ingen enkel oppgave. Da må man finne det beste Brasil har å by på, når det kommer til kaffebønner.

Anbefalt av våre lokale kontakter

Etter mange år som kaffeimportør (og trader), har vi selvsagt mange lokale kontakter i kaffebransjen. Også i Varginha som er verdens kaffehovedstad. Da vi sa vi var på utkikk etter Brasils beste kaffebønner ble vi anbefalt Café do Sítio. Vi tester nå produktene og tar en avgjørelse i løpet av påsken. Vi kan godt si at dette blir vår påskekaffe.

Skulle det vise seg at vi er enig med våre kontakter i Varginha vil vi ta inn et prøveparti, og skulle du være en av de som ønsker å delta i vårt testpanel, så kan du; legge igjen beskjed på vår Facebook side, eller hvis du er av den beskjedne typen, bruk vårt kontaktskjema!

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!