Bisteca de porco

Svinekotelett med kaffe/sitrus saus

4 porsjoner 265 g – Tidsforbruk: 30 min (+30 min for marinering)

INGREDIENSER:

  • 8 utbeinede/beinfrie svinekoteletter (900 g)
  • 1 ss salt (12 g)
  • 2 hvitløksbåter, knust (10 g)
  • 1 ½ ss sennep (26g)
  • Rosmarin blader og oregano
  • 3 ss margarin (40 g)
  • 1 løk (160 g)
  • 1 ½ ss cognac/brandy (20 g)
  • 1 ½ kopp appelsinjuice (320 g)
  • 5 ss sitronsaft (50 g)
  • 1 ½ ss maismel (10 g)
  • 2 ss Café Pelé (10 g)
  • 2 ss hakket persille (5g)
  • 10 jordbær (45g)

TILBEREDELSE:

Legg kotellettene i en ildfast form, krydre dem med salt, hvitløk, sennep og rosmarin blader og oregano. Dekk med folie og la stå i 30 minutter. Brun løken i en stekepanne med margaring. Tilsett cognac, appelsin og sitronsaft. Løs opp maismel i litt vann og rør til det koker. Senk varmen, tilsett Café Pelé pulverkaffe, persille og bland. Kok til det tykner. Slå av varmen og tilsett grovhakkede jordbær. Tøm halvparten av sausen over kotelettene og sett dem inn i forvarmet ovn ved 180 ºC i 30 minutter. Når de begynner å bli stekt/brune, tilsett resten av sausen og la stå i ytterligere 5 minutter eller til de er lett brunet.

Næringsinnhold* / porsjon 60g

  • Kalorier: 267 kcal
  • Karbohydrater: 29,5 g
  • Proteiner: 3,7 g
  • Totalt fett: 15 g
  • Kostfiber: 1,2 g

*Ikke inklusive tilbehør som poteter og grønnsaker.

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!
Del med dine venner

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.