Sorvete de Cappuccini e frutas cristalizadas

Cappuccino iskrem med kandisert frukt

9 porsjoner á 90 g – Tidsforbruk: kort.

INGREDIENSER:

Crisp (krokan)

  • 2 ss vann (24 g)
  • 1 ss gelatin uten smakstilsetning (3g)
  • 1 boks kondensert melk (200g)
  • 400g pisket fløte (krem)
  • 1 ss rom (14 g)
  • 3 ss Café Pelé Cappuccino Shake (30 g)
  • ½ teskje emulgator for iskrem (eks. egg) (4 g)
  • 1 kopp kandisert frukt (160 g)
  • ½ kopp hakkede nøtter (55 g)

TILBREDELSE:

Bolle med vann, gelatin blandes og løses opp ved oppvarming i mikrobølgeovn, eller i kjele på ovn. Bland og sett til side.

Bland kondensert melk, krem, rom, Café Pelé Cappuccino Shake og visp i 5 minutter. Legg blandingen i en bolle og sett i fryseren i 2 timer.

Tilsett emulgator og bland. Legger i kandisert frukt, nøtter, bland godt og sett tilbake i fryseren i minst 12 timer.

Næringsinnhold / porsjon på 90 g:

  • Kalorier: 202 kcal
  • Karbohydrater: 25 g
  • Protein 3 g
  • Totalt fett: 10 g
  • Kostfiber: 0,4 g

 

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!