Sobrecoxas de frango

Kyllinglår med frukt/kaffesaus

4 porsjoner 240 g – Tidsforbruk: 1t (+ 2t for marinering)

INGREDIENSER:

  • 8 kyllinglår (1 kg)
  • 1 ts Café Pelé pulverkaffe (5g)
  • 1 ts appelsinskall (3g)
  • 1 ss flytende honning (18g)
  • ½ kopp appelsinjuice (120 g)
  • 1 ss salt (12 g)
  • 1 hvitløksbåt (5 g)
  • 1 kylling buljong (7,5 g)
  • 5 ss sitronsaft (50 g)
  • 1 grønt eple, skrelt og hakket (120g)
  • 2 ss smør (30 g)

TILBREDELSE:

Forberedelse: Vask, fjern overflødig hud og vask kyllinglårene med 3 ss sitronsaft. Legg kyllinglårene i en beholder, el.l. Tilsett «krydderet», dekk med plastfolie og la stå i 2 timer. Overfør innholdet i beholderen til et stekeform, dekk med smeltet smør, legg over aluminiumsfolie for å steke i forvarmet ovn ved 180 ºC i 20 minutter. Fjern folie for å få en fin farge før stekingen avsluttes. Serveres med krydrede ovnsstekte poteter med salt og rosmarin.

Næringsinnhold / porsjon på 240 g*:

  • Kalorier: 434 kcal
  • Karbohydrater: 9 g
  • Protein: 23 g
  • Fett: 34g
  • Kostfiber: 0,5 g

*Næringsinnhold for poteter er ikke inkludert.

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!
Del med dine venner

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.