Om sorze4 AS og Café Pelé

100_pst_brasiliansk_kaffe

Vårt selskap ble stiftet i 2010 og vi har siden den gang vært representant med enerett for en av Brasils største kaffeprodusenter, som produserer mer enn 30% av all instant kaffe som eksporteres fra Brasil. Før 2010 ble Café Pelé importert til Norden av et annet norsk selskap, Carioca AS, for eierne av sorze4 AS.  Carioca AS, har spesialisert seg på utvikling og produksjon av «the Amazon Secret«.

Mer informasjon om sorze4 finner du på selskapets nettsider; sorze4.com

Om Café Pelé

Companhia Cacique de Café Solúvel som eier varemerket Café Pelé hadde sitt 50 års jubileum i 2009. Da deres produksjonsanlegg ble bygget, ble det designet og prosjektert av en nordmann, en sivilingeniør utdannet fra NTNU i Trondheim, som emigrerte til Brasil i 1959.

I dag er produksjonskapasiteten for instant kaffe, 70-tonn per dag. Omregnet til kaffebønner betyr det at de produserer hele Norges forbruk, et av verdens mest kaffedrikkende land (nr.2), i løpet av 3 måneder.

Selges til 70 land

mapa[1]
Varemerket Café Pelé selges i mer enn 50 land. I noen av disse er varemerket, enten det største, eller en av de tre største.

Kaffe fra samme produksjonsenhet vi henter kaffen vi importerer fra selges til mer enn 70 land.

sorze4 AS, vårt selskap, har solgt kaffe til Norge, Sverige, Danmark, Sveits, Hellas, Tyrkia og Saudi-Arabia. I Norge har Café Pelé vært i salg hos; Bunnpris, COOP, ICA/Rimi, Meny, Rema 1000, og Ultra. I Sverige har Café Pelé vært solgt hos Axfood og Ica.

   
Miljø er noe som opptar mange. Vi forsøker til enhver tid å forsikre oss om at produksjon og logistikk er miljøvennlig.
 
Fra Brasils største eksportør av ferdigprodusert kaffe leverer vi førsteklasses kaffe for enhver smak og ethvert behov!
 
Nyheter om kaffe, Brasil og annet som kan være relevant, eller interessant for lesere på cafepele.no. Litt om det meste, men kanskje mindre om politiske tema.