Back in Black

Det har gått en stund siden Café Pelé frysetørret var tilgjengelig for forbrukere. Da med unntak av TINE iskaffedrikkerne. De har drukket Café Pelé i mer enn 10 år.

Ettersom vi allikevel pakket verdens beste frysetørrede kaffe for automatkaffeleverandører, mente vi det ville være en grei julegave til de som liker Café Pelé å gjøre kaffen tilgjengelig online.

For å kunne «servere» har vi inngått en avtale med Bring. Café Pelé kan du kjøpe fra vårt hovednettsted, sorze4.com, som Claudia Münch Back in Black.

Liker du en mer mørk type kaffe kan du velge i andre typer instant kaffe på samme nettsted. Claudia Münch Brasileiro er da et godt alternativ.

Vi har selvsagt også kaffebønner for den som liker å lage kaffen selv, og Jacu Bird Super Premium Coffee for den som liker det eksklusivt.

 

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.