Costelinha de porco

Svineribbe med kaffe og appelsinsaus

4 porsjoner 250 g – Tidsforbruk: 40 min

INGREDIENSER:

  • 1,4 kg ribbe
  • 4 ss sitronsaft (40 g)
  • 2 hvitløksbåter (12 g)
  • ½ ts salt (7 g)
  • 1 terning smuldret bacon kjøttkraft (15 g)
  • Frisk rosmarin og mynte blader etter smak
  • 1 ½ ss olivenolje (15 g)
  • 1 revet løk (100 g)
  • 1 ss av sennep (17 g)
  • 1 ss av honning (20g)
  • 1 kopp appelsinjuice (240 g)
  • 1 ½ ss cognac/brandy (15 g)
  • 1 ss hakket persille (10 g)
  • Salt etter smak
  • 1 ts sort pepper (1 g)
  • 1 1/3 ss maisenna (maismel) (9 g)
  • 1 ½ ss av Café Pelé pulverkaffe (helst granulert) (4g)
  • 2 ss vann (24 g)

TILBEREDELSE:

Gjør klar ribbestykkene. legg dem på en stekeplate.

Saus: Ta en kjele, brun løken i olivenolje. Tilsett sennep, honning, appelsinjuice, cognac/brandy, persille, salt, pepper og rør i noen sekunder. Separat, bland maisenna (maismel) og kaffe i vannet, tilsett i sausen og kok på lav varme under omrøring, til den blir tykkere. Hell halvparten av sausen over ribbestykkene og stek i en forvarmet ovn ved 180 ° C i 30 minutter. Ta ut fra ovnen, legg i resten av sausen, stek i ytterligere 5 minutter før ribbestykkene tas ut av ovnen. Serveres med hvit ris og salat.

Næringsinnhold* / porsjon 250g

  • Kalorier: 278 kcal
  • Karbohydrater: 22 g
  • Protein: 9 g
  • Totalt fett: 17 g
  • Kostfiber: 2,6 g

*Ikke inklusive tilbehør.

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.