TV-aksjon 18.10

18. oktober, 2015, avholdes innsamlingsaksjonen for å redde Amazonas. For oss som er medeier i varemerket the Amazon Secret, er dette selvsagt interessant, selv om vi har en litt annen innfallsvinkel til dette, enn Regnskogsfondet som står bak aksjonen. Med vårt produkt er målet å skape en bærekraftig næringsvirksomhet for regnskogens beboere, som høster viltvoksende frukter.

TV-aksjonenI forbindelse med TV-aksjonen har vår kontakt ansatt på den Brasilianske ambassaden, Marcos, satt igang et eget initiativ på Facebook, Bli med ditt korps, som går ut på at musikkorps og andre orkester, skal spille samme sang, samtidig, under TV-aksjonen, på flere steder i Norge.

Såvidt vi forstår så vil det være en unik mulighet for korps/orkester til å vise seg frem, da NRK skal dekke arrangementet.

Hvis dette er noe for deg, eller noen du kjenner, så ta kontakt med arrangøren via Facebook siden.

Hva går pengene til?

TV-aksjonen NRK 2015 går til Regnskogfondets arbeid med å redde regnskog i nært samarbeid med menneskene som bor der. Midlene fra årets TV-aksjon skal redde et regnskogsområde større enn hele Norge og Danmark til sammen.

Les mer her

 

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!