Gelado de banana com cappuccino

Cappuccino med frosset banan

4 porsjoner á 280 g – Tidsforbruk: kort.

INGREDIENSER:

Crisp (krokan)shake

  • ½ kopp paranøtter (knust) (50 g)
  • ½ kopp sukker (100g)
  • Usaltet margarin til fett

Shake

  • 3 skrelte bananer (380 g)
  • 1 ½ kopp skummet melk (360 g)
  • 2 kuler iskrem, vanilje, eller sjokolade (160 g)
  • 10 ss Café Pelé Cappuccino Shake (100g)

TILBREDELSE:

Crisp (krokan): Bruk en kjele til å varme opp sukker over middels varme, til det er smeltet og lett brunet. Pass på at du ikke varmer for mye. Legg i paranøttene, rør, og tøm det ut av kjelen, spre på et flatt underlag smurt med margarin uten salt. La den avkjøles, bryte opp i små biter og sett til side.

Shake: Bruke en blender og miks alle ingrediensene til det skummer godt. Fordel i fire iskrem glass/kopper og dryss med crisp/krokan. Serveres umiddelbart.

Næringsinnhold / porsjon på 280 g:

  • Kalorier: 461 kcal
  • Karbohydrater: 75 g
  • Protein 11 g
  • Totalt fett: 13 g
  • Kostfiber: 2 g

 

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!