Cappuccino med frosset banan
4 porsjoner á 280 g – Tidsforbruk: kort.
INGREDIENSER:
- ½ kopp paranøtter (knust) (50 g)
- ½ kopp sukker (100g)
- Usaltet margarin til fett
Shake
- 3 skrelte bananer (380 g)
- 1 ½ kopp skummet melk (360 g)
- 2 kuler iskrem, vanilje, eller sjokolade (160 g)
- 10 ss Café Pelé Cappuccino Shake (100g)
TILBREDELSE:
Crisp (krokan): Bruk en kjele til å varme opp sukker over middels varme, til det er smeltet og lett brunet. Pass på at du ikke varmer for mye. Legg i paranøttene, rør, og tøm det ut av kjelen, spre på et flatt underlag smurt med margarin uten salt. La den avkjøles, bryte opp i små biter og sett til side.
Shake: Bruke en blender og miks alle ingrediensene til det skummer godt. Fordel i fire iskrem glass/kopper og dryss med crisp/krokan. Serveres umiddelbart.
Næringsinnhold / porsjon på 280 g:
- Kalorier: 461 kcal
- Karbohydrater: 75 g
- Protein 11 g
- Totalt fett: 13 g
- Kostfiber: 2 g